OBS de Schakel Barsingerhorn

Vorige Volgende

OBS de Schakel Barsingerhorn
Terug naar het artikel 'Avondje fotograferen in Barsingerhorn'


De Schakel is de enige school in het dorp Barsingerhorn achter het oude Raadhuis. Een groot deel van mijn jeugd heb ik hier doorgebracht nog nooit op dit tijdstip.

Het gebouw bestaat uit vier leslokalen, ��n multifunctioneel lokaal gebruikt als kantoor voor Intern Begeleiding en Remedial Teaching, overblijfruimte, toneelzaal, extra lokaal e.d., ��n ruimte voor handvaardigheid en de peuterspeelzaal.

Het scholencomplex wordt aan twee zijden ingesloten door weilanden. Een sportveld wat in de winter als ijsbaan dient en twee tegel velden zijn door de school te gebruiken. Kijk ook eens op de website van de Schakel

OBS Schakel   lagere school   school   schakel   Barsingerhorn  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 29 oktober 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm op 22mm met Marumi M-52S050 Wide Converter

Settings: Diafragma f/20, sluitertijd 15s tot 5 minuten, ISO L0.3

Bewerking: DRI van 3 fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Nachtfotos net staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: