Sterrenbeeld de Grote Beer

Vorige Volgende

Sterrenbeeld de Grote Beer
Terug naar het artikel 'Avondje fotograferen in Barsingerhorn'


Sterrenbeeld de Grote Beer (Ursa Major) stond heerlijk helder aan de noorder hemel boven de laaghangende bewolking. De foto van het 'steelpannetje' was zomaar een shot in automatische stand toen ik me omdraaide en de bewolking ineens weg trok. De grote beer het grotendeels circumpolair en gaat dus nooit onder en is daarmee een makkelijk ori�ntatiepunt in het noorden.


Grote Beer   Ursa Major   sterrenbeeld   steelpan  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 29 oktober 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm op 22mm

Settings: automatisch, diafragma f/3.8, sluitertijd 30s ISO L0.3

Bewerking: geen

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Nachtfotos net staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: