Cafe de Fortuin

Vorige Volgende

Cafe de Fortuin
Terug naar het artikel 'Avondje fotograferen in Barsingerhorn'


De huiskamer van Barsingerhorn. Cafe de Fortuin zeer sfeervol klassiek engels ingericht is een oergezellig dorpscaf� met een uniek ingerichte theaterzaal, voor al uw recepties feesten en partijen. Max en Puck Kaptijn tappen graag een biertje voor uw in. Tot ziens in de Fortuin.


Fortuin   dorpscafe   Amstel   huiskamer van Barsingerhorn  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 29 oktober 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm op 22mm met Marumi M-52S050 Wide Converter

Settings: Diafragma f/20, sluitertijd 2.5s tot 75s, ISO L0.3

Bewerking: DRI van 7 fotos. Paar kleine photoshop correcties in de achtergrond

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Nachtfotos net staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

StUVndLCT

  schreef op 10 oktober 2013:
Many many quality pitons there.

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: