Huisje aan de Heerenweg

Vorige Volgende

Huisje aan de Heerenweg
Terug naar het artikel 'Avondje fotograferen in Barsingerhorn'


Met de maan net achter de oude kastanjeboom is dit de mooiste foto uit de serie die ik in Barsingerhorn genomen heb. Eerder op de avond had ik ook al gepoogd om van dit huis een mooie plaat te maken, maar het was toen nog te vroeg op de avond. Kreeg maar geen shot van langer dan 30 seconden wegens te veel autoverkeer. Gelukkig was dat na 23:00 uur in het rustige Barsingerhorn geen probleem meer.

Heerenweg   maan   kastanjeboom  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 29 oktober 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm op 18mm

Settings: Diafragma f/20, sluitertijd 6s tot 180s, ISO L0.3

Bewerking: DRI van 7 fotos waarbij de gehele heldere nachthemel genomen is met een diafrgama van F3.5

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Nachtfotos net staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: