Boeda Kasteel vanaf de Pest kant

Vorige Volgende

Boeda Kasteel vanaf de Pest kant
Terug naar het artikel 'Boedapest bij nacht'


Op weg naar het hotel toch even de camera op de brugleuning richting Buda Caslte. De plek waar tegenwoordig het nationaal Hongaars museum gehuisvest is. Schilderwerk, van 1400 tot en met nu, van Hongaarse schilders is hier te bewonderen. Helaas was fotograferen hier binnen niet toegestaan.

Het is geen DRI geworden wegens gebrek aan afstandbediening. Op deze positie was het onmogelijk een goede serie foto's te nemen. Helaas is het er deze week niet meer van gekomen om op het juiste tijdstip hier te zijn met statief en ab.

Boeda Kasteel   Boedapest   Buda Castle  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 22 maart 2011

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm (24mm)

Settings: Diafragma f/4, ISO L0.3 Witbalans auto 1/1.6 sec sluitertijd

Bewerking: single automatisch shot

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Nachtfotos net staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

YtyAgCmvXvRFF

  schreef op 03 maart 2013:
Beste Aron,Als je zegt dat het enige dat werkt, gevarieerd en met mate eten is, dan ben ik het hmeaeall met je eens.Dat frituurolie een label ‘gezonde keuze’ krijgt van de Albert Heijn, spreekt wat mij betreft boekdelen. Nu is frituurolie minder schadelijk dan hard vet, maar beiden zouden van mij het stickertje ‘dik makend’ krijgen.Als je zo’n handig friteuse apparaat gekocht hebt, dan begin je opeens in de supermarkt ook oog te krijgen voor die grote vriezers, met voorgebakken friet, bitterballen, frikadellen, loempia’s etc. 20 Jaar geleden waren die vriezers er niet, nu zijn ze niet meer weg te denken.Volgens mij moeten mensen van gezond eten geen ‘rocket science’ maken, want dat is het hmeaeall niet.Mijn drie stickertjes zouden wellicht lomp overkomen, maar ik denk wel dat ze effectief zouden zijn.Sterker nog, ongeveer 80% van alle eetbare producten in de supermarkt zou van mij het stickertje ‘dik makend’ krijgen. Als voorbeeld: Alle soepen en sauzen (ook in pakjes), alle snoep, alle dranken met veel suiker, alle kant-en-klaar maaltijden, alle frituurproducten.Graanproducten, zoals bruin brood, en pasta zouden het stickertje ‘neutraal’ krijgen. En alle verse groenten en fruit zou het stickertje ‘vermagerend’ krijgen.Veel mensen gaan op dieet, maar een dieet heeft geen enkele zin, tenzij je eetpatroon wijzigt. Als je dat namelijk niet doet, ben je binnen een maand weer overgewicht. Het is dus veel belangrijker om je eetpatroon te wijzigen, dan wordt je gewicht vanzelf minder, en dan blijft het ook minder.Hoe doe je dat? Dat is niet zo moeilijk, je maakt gewoon keuzes volgens de Schijf van Vijf, zoals uitgelegd door het .

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: