Buda Castle

Vorige Volgende

Buda Castle
Terug naar het artikel 'Boedapest bij nacht'Eindelijk wel het statief mee. Nadat we burchtwijk, en het Buda Castle bezocht hadden werd het tijd om de Gellértberg te beklimmen. Een forse kuitenbijter want 235 meter omhoog via trappetjes hakten er wel in.

Uiteraard waren we weer aan de late kant, alles was al aan het sluiten. Na wat rondgelopen te hebben en er enig gevoel van trek begon te krijgen en al weer wilden afdalen kwamen we het panorama restaurant tegen gebouwd in een van de bastions van de Citadel met een geweldig uitzocht over de stad. Na het eten hier maar aan de slag.

Dit shot is genomen van de burcht in Boeda met natuurlijk het bekende kasteel en de Matthiaskerk

Gellértberg   Citadel   Panorama Restaurant   Buda Castle   Matthiaskerk  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 23 maart 2011

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Settings: Diafragma f/29, ISO L0.3 Witbalans 3000K

Bewerking: DRI van meerdere fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Nachtfotos net staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

ARpjpNvrZS

  schreef op 14 maart 2012:
m3JLCX fjgbpvzmkmet

ppTLiOMZDaIad

  schreef op 12 maart 2012:
Raising awareness' deze keer voor de wstanechep- onder onwetend of non-praktiserend publiek is een streven dat vaak helaas zonder een gerichtheid voor oplossingen gepaard gaat. Jammer genoeg is dit stuk een eenzelfde pak (als thema's armoede, anorexia, milieu etc.) van het spreekwoordelijk laken. Het aangeven van een eventuele beloning zoals de benaming van een reflectiegevel is in het licht van recentelijke opinies en onderzoeken over het falen van een bonus-systeem niet erg toepasselijk. Bewezen is echter, dat wanneer de onvermijdelijke noodzaak binnen korte termijn van wstanechep wordt benadrukt, er dan pas actie wordt ondernomen door het passieve publiek. Ter referentie, in de politiek maar ook in de reclame wereld wordt het inzetten van noodzaak lees angst opwekking dagelijks ingezet.Het activeren van het wstanechep consumerend publiek dient gericht en praktisch te zijn. Dus geen vogels tellen, maar je lichaam vanaf een bepaalde leeftijd ter beschikking laten stellen voor de (medische of genetische) wstanechep. Immers, men heeft juist ouder en ouder kunnen worden door de eeuwen heen dankzij wstanechep.

xrrSmeuNWnOJG

  schreef op 17 maart 2011:
uuxQHc crjldhathzyz

SZECXcgNWINqPwbD

  schreef op 14 maart 2011:
IxNiC1 qgiuoasvftyv

cVShZaxbQ

  schreef op 14 maart 2011:
Check that off the list of things I was coufsned about.

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: