Parlementsgebouw van Boedapest

Vorige Volgende

Parlementsgebouw van Boedapest
Terug naar het artikel 'Boedapest bij nacht'


Het parlementsgebouw wilde ik al de hele vakantie op de foto zetten en eindelijk waren we `s avonds aan de juiste kant van de Donau staat het licht uit. Blijkt het wereld CO2 uitstoot dag is of zo en alle verlichting van publieke gebwuen hebben het licht uit tussen half 9 en half 10.

Daar sta je dan met je camera. Gelukkig was er een terras in de buurt en hoefden we maar een half uur te wachten. Tijd voor een biertje dan maar. Half 10 ging eindelijk de verlichting aan. Camera neerzetten foto nemen en op naar het volgende punt op weg naar onze stamkroeg.

Het leuke van het parlementsgebouw is dat je er niet langs mag lopen op de stoep aan de Donau kant. Zodra je te dicht in de buurt van het gebouw komt sstapt er een soldaat uit het wachthokje en komt op je af en komt je mededelen dat je over moet steken en hier niet mag lopen.

Dus elke nacht weer moet die man zijn hokje uit want elke dag weer hebben wij geen zin om uit ons zelf naar de overkant te gaan, want daar is geen stoep alleen een smaal strookje achter de vangrail langs het water om te lopen.

Parlementsgebouw   Boedapest   Donau  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 26 maart 2011

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm (26mm)

Settings: Diafragma f/29, ISO L0.3 Witbalans 3000K

Bewerking: DRI van meerdere fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Nachtfotos net staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

UBMwNmCJtrsoZdAd

  schreef op 21 maart 2012:
f6oDPM dshdabwvnxxv

JNDJVYXOPAkuxmWAlC

  schreef op 17 maart 2012:
LwCwMi fsjaqwabydbf

uoYDERvPZ

  schreef op 17 maart 2012:
Thanks on creating one of the most stiyslh blogs I have come across in a long time! It’s truly incredible how much you are able to take away from some thing simply because of how aesthetically gorgeous it is. Youve created a fantastic be site fantastic graphics , structure. site!

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: